“Ik weet al meer dan 40 jaar wat ik aan de fysiotherapeuten van Medi Sport heb”

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 10:19

‘Maak er maar iets positiefs van!’ Het zijn de woorden van Marjo Bouwman, aan het begin van het gesprek. De inwoonster van  Spaubeek benadrukt liefst de waarde en kracht van de duurzame relatie tussen Fysiotherapiepraktijk Medi Sport en haar, iets meer dan 40 jaar.

“Ik ben met mijn fysieke klachten altijd bij Medi Sport gebleven, vanwege de deskundigheid en persoonlijke aandacht van de fysiotherapeuten, maar ook door de betrokkenheid van andere medewerkers.”  

Vanwege meerdere fysieke klachten is Marjo met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie van Medi Sport in aanraking gekomen. Om die reden somt ze dan ook de namen op van de fysiotherapeuten door wie zij is geholpen.

“De laatste jaren ben ik in behandeling bij Kai Acampo en Roger Hendrix en zit ik in de fysiogroep die op donderdagochtend wordt begeleid door Thomas Dekker.”

Het feit dat in coronatijd de deuren van de fysiotherapiepraktijk noodgedwongen een tijdje waren gesloten was ook voor Marjo lastig en in letterlijke zin pijnlijk. “Het contact vanuit Medi Sport is toen gebleven, waarbij ik het fijn vond om onder andere een kaartje in de bus te ontvangen. Kai Acampo en Roger Hendrix belden vaker en door oefeningen van Thomas Dekker kon ik thuis nog iets doen.”

Door de begeleiding, behandeling en adviezen van Medi Sport de voorbije veertig jaar kan Marjo naar eigen vermogen blijven functioneren. “Ik weet goed wat ik aan de fysiotherapeuten van Medi Sport heb en daardoor fysiek wel en niet kan. Een rode draad voor
mij in al die jaren is de persoonlijke benadering door zowel alle fysiotherapeuten als de medewerkers bij de balie en de horeca.

Dat was in de beginjaren toen de praktijk nog klein
was, maar de groei van het aantal patiënten heeft daaraan niets veranderd! Het maakt ook niet uit als een fysiotherapeut met vakantie is, een ander neemt het, net zo vriendelijk en met volle aandacht, over.”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.