Groot kampioen in huis

Vrijwel dagelijks traint hij binnen de locatie van Medi Sport /Sportiev in Geleen om zich optimaal voor te bereiden op de grote tennistoernooien. En met resultaat. Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft dit weekend weer toegeslagen en maar liefst twee grandslamtitels behaald tijdens de Australian Open in Melbourne. Hij pakt de hoofdprijs in zowel het enkel- als dubbelspel. 

Lees meer »

Méér dan 30 specialisaties

Bij Medi Sport staan vijftien fysiotherapeuten alle werkdagen klaar om te begeleiden, te behandelen en te adviseren. De aanleiding dat jij ons wilt bezoeken kan uiteenlopend zijn.

Lees meer »

Rian Dekker maakt overuren bij Oranje

Met het sportief succesvol verlopen EK nog vers in het geheugen, maakt manueel en fysiotherapeut Rian Dekker opnieuw deel uit van de begeleidingsstaf van het Nederlands mannenhandbalteam dat 13 januari in het Poolse Krakau aan het wereldkampioenschap begint. Oranje staat aan de vooravond van een historisch moment, omdat het in 1961 voor het laatst actief was op een WK. 

Lees meer »

Verhuizing praktijklocatie

Onze praktijklocatie aan Norbertijnenstraat 25 in Geleen verhuist. Vanaf 01-01-2023 is deze gehuisvest op ons bekende adres: Norbertijnenstraat 77A. Patiënten van Norbertijnenstraat 25 kunnen nog steeds terecht bij fysiotherapeut Ger Dohmen.

Lees meer »

Beslis samen met de fysiotherapeut

Als Medi Sport omarmen wij de campagne '3 goede vragen', om zo het gesprek te stimuleren tussen patiënten en wij als fysiotherapeuten met als doel: samen beslissen. ‘Samen beslissen’ betekent dat u samen met ons beslist over welke zorg het beste bij u past.

Lees meer »