Verlost van pijn en klachten Ischias

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 10:20

Op een bepaald moment werd Henk Swinnen zeer onaangenaam verrast door heftige pijn in de onderrug met uitstraling naar een been. Tegenwoordig maakt hij weer fikse wandelingen. In de periode van herstel verrichtte hij heel wat trainingsarbeid.

“Zo’n blessure (diagnose Ischias red.) wens ik niemand toe. Doordat spieren en zenuwen in de rug bekneld zaten, kon ik aanvankelijk zo goed als niks. Slapen was een ramp en ’s ochtends liep ik helemaal verstijfd rondjes rondom de keukentafel om enigszins op gang te komen.

Na een paar dagen hield ik het niet meer van de pijn en heb op een vrijdagmiddag gebeld met de fysiotherapiepraktijk van Medi Sport in Geleen. Een paar uur later, in de vroege avond, kon ik al terecht bij fysiotherapeut Rian Dekker. Ik was héél blij met het adequate en snelle handelen en de deskundigheid van Rian.

”Door de combinatie van behandelingen en in opbouw trainen merkte Henk Swinnen na een tijdje echt effect, na daarvoor enkele keren te zijn geconfronteerd met een terugslag. “Ik wilde heel graag, maar was te opportunistisch en te enthousiast bezig.” Momenteel is Henk weer prima in staat om zijn activiteiten als vanouds te doen.

Neem voor meer informatie over zulke behandeling contact op met één van onze praktijken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.