"Door de begeleiding van Peter Rolfs kreeg ik weer zelfvertrouwen"

Gepubliceerd op 29 december 2022 om 09:00

Jan Manders meldde zich bij fysiotherapiepraktijk Medi Sport in de Heerlense wijk Molenberg. Aanleiding was een sportblessure. Weliswaar was hij eerst elders behandeld, maar waren er nog steeds fysieke klachten. "Bij Medi Sport in Heerlen kwam ik in contact met fysiotherapeut Peter Rolfs, die een goede diagnose stelde en met mij aan de slag ging."

Jan Manders, altijd een fervent sporter geweest, werd bij Medi Sport behandeld en kreeg oefeningen en begeleiding om op die manier zijn linker bovenbeen te trainen. "Ik heb inderdaad altijd gesport, waaronder 25 jaar lang met heel veel plezier hard gelopen.

Door een vervelende spierscheuring kon en durfde ik weinig meer te doen. Door de goede begeleiding en specifieke oefeningen van Peter heb ik telkens een stap vooruit kunnen maken. Hij heeft bij mij de angst om te bewegen weggehaald en weer het zelfvertrouwen gegeven."

Jan kon na een tijd weer zo'n 10 km wandelen en voor tochten de natuur in op zijn e-bike. "Daar was ik natuurlijk heel blij mee." Verder traint hij nog twee keer per week bij Medi Sport om zijn beenspieren te versterken.

"Peter en ik hebben nog steeds contact, maar nu kan ik zelfstandig vooruit met een eigen programma bij Medi Sport. Ik ben dankbaar dat hij mij tijdens de begeleiding zo goed heeft geholpen!"  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.