• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Organisatietalent Joyce Muris: “Je loopt steeds achter de feiten aan”

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 15, 2021

Sinds 15 december kent ons land de strengste lockdown tot nog toe. Voor Fysiotherapie- en Trainingspraktijk Medi Sport, met 4 vestigingen in Geleen, Born en Heerlen, hebben de maatregelen tot gevolg dat de bedrijfsactiviteiten momenteel beperkt zijn tot alleen fysiotherapeutische behandelingen en begeleiding. Op de locaties in Geleen en Heerlen, waar ook sport wordt aangeboden, zijn vrije fitness, squashen en groepslessen nu niet mogelijk.

Voor administratief medewerker en steun en toeverlaat in de organisatie Joyce Muris is het nog steeds een onwerkelijk beeld. “De maatregelen zijn begrijpelijk, maar ze hebben wel consequenties. In een deel van het gebouw in Geleen is het heel rustig. Wij als medewerkers missen dan ook het directe contact met onze sportleden!” Joyce, deze maand 14 jaar in dienst van Medi Sport, is zich goed bewust van de ernst van het coronavirus. “In de beginperiode heb ik het zelf gehad en weet dat je er goed ziek van kunt worden.”

Organisatorisch heeft Medi Sport een dynamisch en onvoorspelbaar jaar achter de rug. Een situatie die nog steeds geldt. “Je loopt telkens achter de feiten aan. Door de RIVM-richtlijnen moeten we iedere keer zaken omgooien en bijstellen, zowel voor onze klanten en patiënten als voor de medewerkers. Dat leidt tot de nodige logistieke vragen en uitdagingen.” Waar in de eerste vier maanden van de coronacrisis sporten op de locaties niet was toegestaan, besloot de directie van Medi Sport vorig jaar mei de meeste groepslessen naar buiten te verplaatsen.

“Als ik terugkijk dan hebben we intern over elke stap goed nagedacht en niets overhaast gedaan, zodat we conform de richtlijnen verantwoord te werk gaan. Dat gold onder andere voor het sportieve aanbod in de buitenlucht. Je kunt wel een firma benaderen die aan de voorkant van het centrum een tent neerzet, maar ook hier gold voor alles: zorgvuldigheid. En dus moesten we ook een goede invulling geven aan de aanmeldprocedure, het opvangen van de deelnemers, de lestijden, het realiseren van de anderhalve meter afstand, de hygiëne etc. Ik mag zeggen dat we in die periode veel positieve reacties van klanten hebben gehad over de groepslessen buiten en onze aanpak.”

Toen vorig jaar aan sportscholen het sein werd gegeven dat op 1 juli de deuren weer open mochten, was er opnieuw werk aan de winkel. Joyce Muris: “Op al onze locaties creeërden we voor alle bezoekers in heel het gebouw looproutes en werden fitnesstoestellen verplaatst, zodat er een veilige omgeving is ontstaan waarbij de anderhalve meter is gewaarborgd.” Daarnaast zijn conform de eisen van NL Actief en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne.

Voor organisatietalent Joyce betekent het omgaan met de pandemie ‘momenten van stress en menig extra uurtje’, maar ze ervaart ook voldoening. “Samen sta je sterk! Dat is een gevoel dat je deelt met zowel klanten als collega’s.” Zo stak een groep medewerkers de handen uit de mouwen en werd met name in Geleen zowel het interieur als de buitengevel van Medi Sport aangepakt. Kijk maar naar m’n nieuwe kantoor”, glimlacht Joyce.

Tot slot zegt ze: “Het team van Medi Sport staat bekend om het laagdrempelige contact. Ik vind dat we, ondanks de bijzondere omstandigheden, die lijn in coronatijd -zij het aangepast- zo goed mogelijk hebben kunnen doortrekken. Ook nu binnen sporten niet kan houden we contact met onze leden onder andere door online video´s aan te bieden die onze instructeurs opnemen en op aanvraag beweegschema´s samen te stellen. Zodra het kan hopen we ook weer iedereen binnen onze sportafdeling welkom te kunnen heten!”     

No Comments to "Organisatietalent Joyce Muris: “Je loopt steeds achter de feiten aan”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018