• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Opluchting na herstel van hevige pijn

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 31, 2021

Eind november werd Henk Swinnen zeer onaangenaam verrast door heftige pijn in de onderrug met uitstraling naar een been. Op dit moment is hij weer prima in staat om wandelingen van zo´n 15 kilometer te maken. “Ik ben zo goed als terug op mijn oude niveau!” De voorbije maanden heeft de inwoner van Neerbeek, opgelucht over het resultaat, heel wat trainingsarbeid verricht om te herstellen.

“Zo’n blessure (diagnose Ischias red.) wens ik niemand toe. Doordat spieren en zenuwen in de rug bekneld zaten, kon ik aanvankelijk zo goed als niks. Slapen was een ramp en ’s ochtends liep ik helemaal verstijfd rondjes rondom de keukentafel om enigszins op gang te komen. Na een paar dagen hield ik het niet meer van de pijn en heb op een vrijdagmiddag gebeld met de fysiotherapiepraktijk van Medi Sport in Geleen. Een paar uur later, in de vroege avond, kon ik al terecht bij fysiotherapeut Rian Dekker. Ik was héél blij met het adequate en snelle handelen en de deskundigheid van Rian.”

Door de combinatie van behandelingen en in opbouw trainen merkte Henk Swinnen medio januari echt effect, na daarvoor enkele keren te zijn geconfronteerd met een terugslag. “Ik wilde heel graag, maar was te opportunistisch en te enthousiast bezig.” Inmiddels wandelt hij weer drie keer per week en werkt hij bij Medi Sport al maanden met een medisch beweegprogramma op maat. “In het begin had ik ook nog maar weinig eetlust en viel enkele kilo’s af. Door bewust te eten, met veel eiwitten, heb ik mijn oude gewicht terug en voel me goed.”

Henk Swinnen hoopt straks, na de lockdown, weer te kunnen instappen bij de spinninglessen van Medi Sport. “Die lessen combineerde ik altijd met vooraf enkele fitnessoefeningen.” Tot slot wil hij aangeven maar wat blij te zijn met het feit dat fysiotherapiepraktijk Medi Sport op een bepaald moment tijdens de coronacrisis het werk mocht hervatten. “En daarbij voel ik mij hier altijd veilig, gelet op alle voorzorgsmaatregelen en de manier waarop alles wordt schoon gehouden.”   

No Comments to "Opluchting na herstel van hevige pijn"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018