• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Medi Sport: samen vitaal op weg

Door admin | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on september 16, 2022

Sta jij weleens stil bij welke activiteiten je op een dag doet en wat dat betekent voor je energieverbruik en je lichamelijke conditie? En aan de andere kant: hoe bewust ben jij je van je eetgedrag? Deze en andere samenhangende factoren staan centraal tijdens de aanstaande Nationale Vitaliteitsweek (19 t/m 25 september). Een belangrijk aspect is gericht op bewustwording, in deze van je fysieke gesteldheid.  

Ervaar jij signalen of een aanleiding (klachten/pijn/verlangen) en zo ja, welke zijn dat? Om vervolgens te komen, en dat is niet eenvoudig, tot het besluit om bepaalde aspecten in je leven te veranderen zoals het aanpassen van je beweegpatroon en leefstijl, zodat je je fitter en vitaler voelt. De stappen om veranderingen te realiseren vragen om zelfregie: in plaats van dat het leven jou leidt, pak jij de regie en leid jij je leven!

Medi Sport is sinds jaar en dag een ideale omgeving waarin persoonlijke aandacht wordt gegeven aan mensen die een begin willen maken met meer en/of anders bewegen. Er is een aanbod voor alle niveaus en leeftijdsgroepen, individueel of in groepsverband en variërend van fitness, heren- en damesgym, yoga, Body & Mind tot Meer Bewegen voor Ouderen.

Instructeurs begeleiden het proces van op welk niveau men kan instappen en hoe op te bouwen, houden rekening met eventuele klachten/pijn en passen waar nodig het programma aan en ondersteunen de motivatie. Door ruime kennis en vakmatige ervaring is er voor alle vragen een luisterend oor en een juiste aanpak en begeleiding. Daarnaast kunnen onze fysiotherapeuten bij fysieke klachten adviseren en begeleiden.

Wie A zegt moet ook B zeggen, motivatie is de basis om tot verandering te komen. Wie nadrukkelijk inziet en zich bewust is van het feit dat een ander beweegpatroon bijdraagt aan een vitaler leven heeft een doel voor ogen. De weg die men daarvoor moet afleggen, vraagt de nodige tijd en kent heel wat tussenfasen, maar elke stap is er één! En juist daarin heeft Medi Sport een begeleidende rol.

Wil jij iets aan doen aan je vitaliteit, neem gerust contact met ons op en wij lichten graag toe hoe wij kunnen helpen.

No Comments to "Medi Sport: samen vitaal op weg"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018