• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Maarten Keijsers 38 jaar in het vak

Door Beheerder Website | In Nieuwsfeed | on augustus 12, 2019

Medi Sport en medewerker Maarten Keijsers (60) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de kop af 38 jaar. “De verklaring is simpel: uit mijn werk haal ik heel veel voldoening en de werksfeer is fijn.” Wie op locatie in Born in gesprek gaat met de fysiotherapeut wordt geraakt door zijn drive, kennis van het vak en enorme ervaring.

“Als je zolang in de praktijk werkt bouw je een band op met patiënten.” Maarten begeleidt, adviseert en behandelt vanuit onder andere specialisaties als medical taping, medische trainings-, geriatrische trainings-, Mc Kenzie- en oncologietherapie. Maar hij en zijn collega’s doen zoveel meer om de gezondheid te bevorderen. “Een jaar of 15 geleden hebben we het initiatief genomen om patiënten van 55 jaar en ouder in de gelegenheid te geven om te blijven werken aan hun conditie, kracht, lenigheid en stabiliteit door middel van fitness. Dat was het begin van een beweegprogramma dat we Fifty-Fit zijn gaan noemen, onder leiding van een fysiotherapeut. Met als gevolg is dat sommige leden hier al tientallen jaren wekelijks bij Medi Sport komen.”

Maarten Keijsers heeft zich in al die jaren verdiept en ontwikkeld, met name op het gebied van chronische aandoeningen, denk aan reumatische klachten als o.a. Bechterew, COPD-, long- en oncologiepatiënten etc. “Voor mij is het steeds een uitdaging om kennis uit te breiden en daardoor patiënten in mentaal en fysiek opzicht zo optimaal mogelijk te helpen.”

Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij op zoek blijft gaan naar nieuwe mogelijkheden om de kracht van de praktijk te vergroten. Zo introduceerde hij halverwege jaren ’90 de cursus sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en gaf hierin tot voor kort ook les. “Deze wordt nog steeds door Medi Sport verzorgd; jaarlijks rondden tientallen de cursus succesvol af. Op 16 september start weer een nieuwe.”

Gevraagd naar zijn uitlaatklep vertelt hij enthousiast over de uren dat hij op het water staat. Gedreven door de wind op zijn plank trotseert hij de golven. “Windsurfen doe ik al heel lang en fanatiek. Schrijf maar gerust dat ik er verslaafd aan ben. Per jaar sta ik toch gauw 40 tot 50 keer op de plank en doe geregeld aan wedstrijdjes mee. Dat vind ik heerlijk!”

One Comment to "Maarten Keijsers 38 jaar in het vak"

 • Jolanda Keijsers says:

  2 september 2019 at 20:04 - Beantwoorden

  Trots op mijn broer! In de randstad waar ik woon heb ik nog geen fysiotherapeut kunnen ontdekken met zijn expertise, drive en toewijding. Ben maar zuinig op hem daar in het Zuiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018