• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Inge en het ‘thuis-gevoel’ van Medi Sport

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 13, 2020

De aanleiding voor Inge Rooijakkers om te kiezen voor het beroep van fysiotherapeut is dat ze op jonge leeftijd veel last van hoofdpijn had. “In die tijd heb ik heel wat medici gezien en geraadpleegd, maar kwam nergens tot de oplossing. Totdat iemand mij wees op fysiotherapie. Toen wist ik nog niet dat hoofdpijnklachten door een dergelijke behandeling konden verminderen. Zo is het wel gegaan. Het heeft mij echt geholpen.”

De interesse voor het werk van de fysiotherapeut was bij Inge gewekt. Fysiotherapie was voor haar ook het antwoord op knieklachten die haar hardloopambities een tijdje in de weg stonden. “Ik wilde steeds meer over het vak weten. Na de Havo was voor mij dan ook duidelijk welke beroepsopleiding ik wilde doen.”

Inge liep vanuit Hogeschool Zuyd stage bij Medi Sport en rondde er vorig jaar de opleiding met succes af. De fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Geleen, Born en Heerlen beloonde haar sterke performance tijdens het werkplekleren met een contract. “Bij Medi Sport heb ik mij vanaf dag één thuis gevoeld. De onderlinge sfeer is prettig en alle medewerkers hebben écht een connectie met zowel de patiënten als de mensen die hier bewegen en sporten.”

De 22-jarige collega is dan weliswaar algemeen fysiotherapeut, maar nog dit jaar gaat ze zich specialiseren als oedeemtherapeut en in september begint ze met de 3-jarige masteropleiding geriatrie. “Op de Havo was ik geen uitblinker, maar de opleiding fysiotherapie heb ik fluitend doorlopen. Hoe dat komt? Ik denk vooral de passie voor het vak! Ik wil er het beste uithalen, leg de lat best hoog. De komende jaren wil ik vanuit mijn master dan ook leren hoe ik vooral oudere patiënten met chronische klachten goed kan begeleiden.”

Haar vrije tijd zal wel redelijk spaarzaam zijn. “Ik wil toch blijven hardlopen en samen met anderen nu en dan genieten van lekker eten en drinken”, lacht ze. Hopelijk blijft er ook nog wat tijd over voor haar bakkunsten. Inge, jouw collega’s zijn altijd bereid om te proeven van jouw koekjes, taarten en cakes…       

No Comments to "Inge en het ‘thuis-gevoel’ van Medi Sport"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018