• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Einde aan sportieve dip dankzij buitenlessen

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 27, 2021

Meiti Ullrich is blij dat er bij Medi Sport weer mogelijkheden tot sporten zijn. Immers op de locatie in Geleen zijn sinds 17 maart elke werkdag verschillende buitenlessen in kleine groepen, en wel pal naast de accommodatie in enkele tenten. “Thuis kwam ik zo goed als niet meer van de bank af. In de tweede lockdown ben ik in een dip terecht gekomen en sportte echt te weinig”, zo zegt de zeer trouwe klant van Medi Sport, want het abonnement van Meiti loopt al 30 jaar.

“Sporten heb ik altijd geweldig gevonden. Vanaf mijn vijfde heb ik van alles gedaan: handbal, atletiek, vechtsport, zwemmen en later body building.” In 1991 meldde ze zich aan bij onze vestiging aan Nobertijnenstraat 77A. “Bij Medi Sport wordt goed les gegeven, ik ken vrijwel iedereen die hier werkt, en naast de prima service is de sfeer gezellig”, aldus Meiti, die om de hoek woont. “Jarenlang heb ik hier heel intensief gesport, vooral krachttraining, 10 tot 15 uur per week.”

Gedwongen door fysieke omstandigheden heeft Meiti Ullrich de laatste jaren een flinke stap moeten terugzetten. “Ik was begin vorig jaar weer net bezig met de opbouw om bij jullie wekelijks 1 tot 2 uur te trainen, maar toen kwam door de coronamaatregelen de lockdown. Doordat ik thuis beschik over een aantal halters, fitnessbanden en een stepje hield ik, in combinatie met beweegvideo’s en afleveringen van ‘Heel Nederland Thuis in Beweging, toch nog vrij goed mijn conditie op peil.”

Het werd lastig voor Meiti toen afgelopen december de deuren van het sportcentrum van Medi Sport opnieuw dicht moesten. “Het slechte weer in die maanden speelde ook een rol, waardoor je veel thuis zat.” Iets later pakte ze haar electrische fiets voor een dagelijkse ronde. Nu op aangepaste wijze bij Medi Sport buitenlessen worden gegeven, was Meiti er als de kippen bij om zich aan te melden. “Ik heb de eerste week meteen aan vier lessen (functional training, fit+ en benen-billen-buik red.) meegedaan. Het is heel fijn om weer bezig te zijn en het werkt motiverend om weer in een groep en met een instructeur te sporten!”    

No Comments to "Einde aan sportieve dip dankzij buitenlessen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018