• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Ons Aanbod

Protraining

ProTraining Medi Sport voor een optimaal trainingsrendement

image4

De succesvolle tennisspeelster Demi Schuurs uit Nieuwstadt is ambassadeur van ProTraining, ontwikkeld door Fysiotherapie- en trainingspraktijk Medi Sport (Geleen, Born en Heerlen). Voor haar is de fysieke begeleiding door Medi Sport een rode draad in haar leven als tennisprofessional. “Mijn lichaam is een stuk sterker geworden sinds ik anderhalf jaar geleden fysiek wordt gecoacht door en train bij Medi Sport. Voorheen had ik redelijk veel blessures, nooit grote, maar wel dat ik er een paar dagen uitlag. Dan kon ik niet verder bouwen met trainen en geen toernooien spelen. Dat was vrij frustrerend. Nu weet ik hoe om te gaan met mijn belastbaarheid en trainingsschema’s. Sinds ik word ondersteund door mijn ProTrainer maak ik elke maand progressie.”

ProTraining is voor meerdere niveaus ontwikkeld. Waarom kies jij ervoor?
Als spel- of duursporter droom je van uitdagingen. ProTraining realiseert jouw prestatiedoelen door het rendement van je trainingen te verbeteren. Wat maakt de persoonlijke trajecten van ProTraining succesvol? Maatwerk gericht op jouw doel en capaciteiten, flexibele coaching en het veelzijdige aanbod van trainingen en specifieke fysieke testen (uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, lenigheid en beweeglijkheid).

Eén van de professionele ProTrainers is jouw coach. Deze baseert de inhoud van jouw unieke project op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van sportfysiotherapie, trainingen en testen. Je bepaalt zelf van welke opties je gebruik maakt én de contactmomenten met je coach, zowel via gesprekken als digitaal aan de hand van jouw trainingsresultaten. Je kunt daarbij kiezen uit vier trainings- en begeleidingspakketten Diamond, Gold, Silver en Bronze.

In de digitale folder praten enkele deelnemers van ProTraining, waaronder tennisprof Demi Schuurs, over hun ervaringen met deze trainingsbegeleiding op maat. Bekijk het overzicht van keuzepakketten, onze promotiefilm en maak kennis met de ProTrainers van Medi Sport.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018