• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Annemie Penders blijft bewegen

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on februari 3, 2021

Annemie Penders (71) uit Geleen heeft al vele jaren een sportabonnement bij Medi Sport. Om precies te zijn 35 jaar. “De aanleiding om te gaan sporten waren rugklachten en daarna ben ik niet meer bij jullie weggegaan. Na mijn pensioen ben ik zelfs nog fanatieker geworden.” Normaal gesproken zien we haar 4-5 keer per week op onze locatie aan Norbertijnenstraat 77A.

“Ik doe fitness, ben altijd aanwezig bij Body & Mind op de donderdag en was ook van de partij op zondagmorgen. Mijn meest favoriete activiteit bij jullie is het buikspierkwartier. Daar was ik bijna altijd aanwezig en combineerde dat met boodschappen doen.” Nu de deuren van ons sportcentrum, gedwongen door de coronamaatregelen, al enkele weken gesloten zijn zit Annemie zeker niet stil, maar mist ze Medi Sport wel.

“Ik blijf wel bezig maar wordt hoteldebotel omdat ik beperkt wordt in mijn mogelijkheden.” Naast haar sportieve activiteiten bij Medi Sport zwom ze tot voor kort drie keer per week. Ook daar ging weken terug een streep doorheen. “Na contact met jullie ben ik blij dat ik een hoelahoep en wat gewichtjes heb mogen lenen.”

Neemt niet weg dat Annemie haar week zelfs in coronatijd nog behoorlijk sportief weet in te kleuren. “Ik wandel veel, vanochtend ben ik nog naar Sittard gelopen en heb onderweg een ‘coffee to go’ genomen. Vanwege de kou fiets ik nu minder, maar als het effe wil rij ik toch gauw zo’n 40 km.”

Annemie is één van onze leden die dankbaar gebruik maakt van de beweeglessen die online door Medi Sport worden aangeboden. “Dat waardeer ik zeer, verder doe ik dagelijks mee aan het tv-programma van Omroep Max ‘Nederland in Beweging’. Hopelijk kunnen we snel gevaccineerd worden, zodat we weer naar de sportschool kunnen. Tot dan blijf ikzelf maar actief en is het roeien met de riemen die nog voorhanden zijn.”

No Comments to "Annemie Penders blijft bewegen"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018