• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Werkjubilea Gerben en Rian: veel plezier en energie!

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on juli 7, 2020

Gerben Peters en Rian Dekker spreken vanuit hun hart als ze terugkijken op het feit dat beiden al 30 jaar zijn verbonden aan Fysiotherapie- en trainingspraktijk/sportcentrum Medi Sport. “Ik tel niet op, sta er écht niet bij stil en vind het fijn dat ik de energie nog steeds heb”, zegt Rian lachend als hij wordt gefeliciteerd met het werkjubileum. Gerben Peters reageert niet veel anders en laat in alles doorklinken hoeveel plezier hij nog steeds beleeft aan het vak en het wel en wee van de organisatie. Immers samen met Ellen Cuijpers hebben ze sinds het najaar van 2007 de leiding over Medi Sport, in combinatie met het feit dat alle drie als fysiotherapeut nog dagelijks patiënten adviseren, behandelen en begeleiden.

Onderscheidend is het palet van zowel fysiotherapiespecialisaties als ook een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Daardoor is er ook sprake van een breed werkveld, aldus Gerben, die nog steeds voldoening haalt uit een tevreden patiënt of klant. “Het gevolg van onze werkwijze is dat je als team en op individueel niveau moet blijven leren en professionaliseren om aan te sluiten bij de grote variatie aan klanten en klachtenpatronen. Binnen onze fysiotherapiepraktijken in Geleen, Born en Heerlen zie je dat terug in tal van specialisaties op het gebied van oncologie, kinderen en jongeren, manuele therapie, dry needling, claudicatio, schouderrevalidatie en ga zo maar door.”

Een heel belangrijk kenmerk vinden beiden is hoe je omgaat met de patiënten en de honderden sportabonnementhouders. Rian Dekker, zelf vrijwel dagelijks fanatiek bezig met sport in de zin van fietsen, hardlopen en functionele training: “We zijn niet strikt zakelijk, eerder informeel en neigen in de positieve zin van het woord naar gemoedelijkheid. Als team Medi Sport willen we telkens de hulpvraag zo goed mogelijk beantwoorden en zoeken steeds naar een passende oplossing die aansluit bij de klant.” Mogelijk is dat de verklaring voor het feit dat binnen het sportcentrum en in de fysiotherapiepraktijken veel trouwe klanten zijn. “Een aantal patiënten van mij begeleid ik al vijf tot 10 jaar en sommigen nog langer.”

Gerben en Rian, allebei 59 lentes jong, zien samen met mededirecteur Ellen Cuijpers voor de komende jaren voldoende uitdagingen, met name binnen de gezondheidszorg. Gerben: “Waar het kan gaan we nog meer samenwerken met andere partners binnen zorg en welzijn. Zo willen we in Oud-Geleen de goede contacten in de eerstelijnszorg en met andere zorgpartijen intensiveren en uitbreiden, zodat we toewerken naar kwalitatief hoogstaande multidisciplinaire zorg.”

Rian, die ook de nodige energie haalt uit het behandelen, trainen en adviseren van topsporters: “Binnen ons vak sta ik steeds open voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen en wil op de hoogte blijven. Om een voorbeeld te noemen. Binnen onze praktijk wordt de groep chronische patiënten steeds groter. Alleen al op het gebied van pijnmechanismen en de rol van het brein liggen nog heel veel vragen. Tegelijkertijd ben ik ervan overtuigd dat we voor pijnpatiënten meer kunnen doen, omdat het lichaam namelijk tot veel in staat is. Als fysiotherapeut wil ik daarin, samen met mijn collega’s, het een en ander betekenen.”

No Comments to "Werkjubilea Gerben en Rian: veel plezier en energie!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018