• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Topsporter Martijn Meijer revalideert bij Medi Sport

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 10, 2020

Zonder in contact te zijn geweest met een tegenstander scheurde afgelopen november in de rechterknie van handbalspeler Martijn Meijer de patellapees af. Een vervelende knieblessure die hem noodgedwongen een jaar aan de kant houdt. Het is voor de tweede keer in vijf jaar dat hij langdurig moet revalideren. Net als in 2014, toen hij nog de kleuren van Limburg Lions verdedigde, kiest de handballer van het Belgisch-Limburgse Bocholt ervoor zich te laten begeleiden en behandelen door fysiotherapeut Rian Dekker van Medi Sport. “Het ging om dezelfde kwetsuur, maar dan links. Toen is de revalidatie heel goed verlopen.”

Martijn zakte door zijn knie na een sprongworp. “Ik voelde meteen: dit is foute boel. In eerste instantie heb ik na de operatie drie weken met gips gelopen. Sinds januari ben ik 2 tot 3 keer per week bij Medi Sport in Geleen.” Wie de opbouwspeler enkele weken geleden nog heel voorzichtig zag lopen, ziet nu een aanzienlijke vooruitgang. “Het gaat steeds beter, het zijn kleine stapjes die ik vooruit ga. In deze periode moet ik zorgen dat ik spierkracht en spiermassa ontwikkel. Een belangrijk deel van de oefeningen doe ik bij Medi Sport, maar ook thuis.”

De 28-jarige topsporter, in het dagelijkse leven leraar lichamelijke opvoeding in het basisonderwijs, kent weliswaar het proces van revalideren, maar kan steeds terugvallen op de enorme kennis en ervaring van Rian Dekker met het herstel van sportblessures. Martijn: “Ik weet wat mijn lichaam aangeeft, maar het helpt als Rian zegt dat ik mijn knie best nog meer mag belasten of juist minder.” Als geen ander weet de speler hoeveel discipline van hem wordt gevraagd om straks weer op het handbalveld terug te kunnen keren. “Dat heb ik er graag voor over. Hopelijk lukt het op dezelfde manier als de vorige keer, maar ik heb zowel in Rian als in de revalidatie veel vertrouwen!”    

No Comments to "Topsporter Martijn Meijer revalideert bij Medi Sport"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018