• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Start 28 november ‘BenFit’: eet bewust en beweeg!

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on november 6, 2019

Eén van de troeven van Medi Sport is het leefstijlprogramma BenFit. Deelnemen is op elk moment mogelijk! Informatie hierover krijgt u bij ons op 28 november (19.00 uur). De opzet van BenFit: mensen komen meer in balans, voelen zich fitter en gezonder! Ellen Cuijpers, mede-eigenaar en fysiotherapeut: “BenFit is méér dan alleen afvallen. Het is een combinatie van bewuster, maar wel voldoende eten, verantwoord bewegen én zorgen voor ontspanning!”

Tijdens 3 maanden is er individuele begeleiding: met adviezen op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning, coachingsgesprekken en enkele meetmomenten. Yvanca Evers, één van de coaches: “Wij van Medi Sport stimuleren, geven persoonsgerichte aandacht en vele praktische tips, zodat de deelnemer vanuit motivatie aan de slag kan en vertrouwen krijgt in zichzelf en BenFit.”

Deelnemer John over de meerwaarde van BenFit: “Eindelijk ben ik van mijn suikerverslaving af! Door BenFit eet ik nu 6 keer per dag: ontbijt, lunch, warm eten en drie tussendoortjes. Na 11 weken was ik 11 kilo kwijt! Voor die tijd at ik de hele dag door, elk pondje ging door het mondje. Nu eet ik gevarieerder en gezonder: zuivel, groenten, fruit, vis én vlees.”

John krijgt nu echt voldoende calorieën binnen. “Ik heb géén hongergevoel meer! Met dit resultaat ben ik heel blij en trots. Door anders en bewuster te eten en, heel belangrijk, 2 tot 3 keer per week te sporten is mijn overgewicht verdwenen en voel ik me gezonder en energieker. Dat alles met hulp en steun van de instructeurs en coaches van Medi Sport. Het programma BenFit van Medi Sport kan ik iedereen aanraden!”

Donderdag 28 november om 19.00 uur is er bij Medi Sport Oud-Geleen (Norbertijnenstraat 77A) een gratis voorlichtingsbijeenkomst over BenFit en kunt u uw vragen stellen. Vriendelijk verzoek zich vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst: info@medi-sport o.v.v. ‘Bijeenkomst BenFit 28 november’.

No Comments to "Start 28 november ‘BenFit’: eet bewust en beweeg!"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018