• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Stagiair Boyd Stoffels: “Alsof ik hier al jaren werk”

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on juli 15, 2021

Drie jaar terug heeft Boyd Stoffels (28) de keuze gemaakt om na de CIOS-opleiding verder te studeren. Voorbije twee maanden heeft de aanstaande fysiotherapeut de kans gekregen in de keuken te kijken van fysiotherapiepraktijk Medi Sport Geleen en kennis te maken met de behandeling en begeleiding van diverse fysieke klachten. “Het voelde alsof ik hier al jaren werkzaam ben, heel vertrouwd!”

Met zijn stagebegeleider en fysiotherapeut Roger Hendrix werd de afspraak gemaakt de focus te richten op: zelfstandig patiënten onderzoeken en behandelen. “Ik heb onder andere kunnen werken aan de methodische opbouw, het uitbreiden van handvatten en tools ten gunste van onderzoek en tal van technische aspecten. Samen met Roger heb ik afgelopen periode gekeken wat nog beter kan om straks op een professioneel niveau actief te zijn.”

Boyds hart klopt al jaren voor de sport. Er gaat geen dag voorbij of hij staat in the gym of op het veld. “Tot vorig jaar heb ik lange tijd gevoetbald, meerdere keren per week.” Tegenwoordig is hij idolaat van crossfit. “Vier tot vijf keer per week train ik. Mooi vind ik dat Medi Sport Geleen innoveert en door de samenwerking met Stability Performance Training voor alle leeftijdsgroepen crossfit aanbiedt. Op die manier zijn ze voor iedereen toegankelijk.”

De twintiger uit Wessem richt zich met de opleiding fysiotherapie bij Hogeschool Zuyd in eerste instantie tot algemene fysiotherapie. “Door de stageperiode bij Medi Sport gaat mijn interesse sterk uit naar sportfysiotherapie en manuele therapie, maar dat kan later.” Bij de fysiotherapeuten Roger Hendrix en Thomas Dekker kon hij met al zijn vragen terecht. “Hun ervaring is voor mij heel waardevol geweest. Het gevoel binnen de fysiotherapiepraktijk van Medi Sport was warm. De samenwerking met patiënten en collega’s was heel aangenaam.” 

No Comments to "Stagiair Boyd Stoffels: “Alsof ik hier al jaren werk”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018