• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Sporten en sociaal contact hand in hand

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on april 7, 2021

Gerard van Deurse heeft in de tweede lockdown behoorlijk ingeleverd. “Na drie maanden niks te hebben gedaan was het zwaar.” Hij doelt op het weerzien met Medi Sport tijdens de eerste buitenlessen in kleine groepen. Functional Training, Body & Mind, Fit+, Corefit/Buikspieren en de workout voor benen, billen en buik; het mag weer, zij het in kleine groepen en met voldoende afstand van elkaar. “Of ik blij ben dat weer iets mogelijk is? Blij is nog bescheiden uitgedrukt! Ik vind sporten, maar net zo goed het sociale contact noodzakelijk. Dat kun je niet los van elkaar zien.”

De inwoner van Geleen is al meer dan 25 jaar lid van Medi Sport. “Ik ervaar Medi Sport als een soort familie, een eenvoudige en soepele organisatie. Alles kan en mag, met een goede begeleiding. En voor het abonnementsgeld hoef je het niet te laten.” Tientallen jaren had Gerard een vast ritueel op zondag. In de ochtend pakte hij zijn sporttas in om met een vaste kern onder leiding van Rob Cohen gevarieerd en enthousiast te bewegen.

Gerard, van huis uit elektricien, kwam vier jaar terug op het punt ‘wil ik nog blijven werken?’ “Ik heb de knoop doorgehakt en ik moet zeggen: heb me nog nooit zo prettig gevoeld. Het ‘moeten’ is er vanaf.” Sindsdien zette hij sportief nog een tandje bij door zich bij Medi Sport drie keer per week te melden. “Door de combinatie van de lessen Fit+ en fitness ben ik telkens twee uur lekker aan het sporten.”

Waar hij in de eerste lockdown werd gestimuleerd door een beweegprogramma om actief te blijven en af te vallen, was de motivatie de afgelopen maanden een stuk minder. Het recente nieuws dat Medi Sport enkele groepslessen heeft hervat, buiten in een royale tent, kwam voor Gerard als geroepen. “Ik wist dat het fysiek niet makkelijk zou zijn om opnieuw te beginnen, maar ik heb het wel gedaan. Je moet toch weer aan de gang. Ik voel dat het goed doet en het geeft voldoening.” Het spreekt voor zich dat Gerard de komende tijd een frequente deelnemer is aan de lessen buiten, waarbij hij geniet van een praatje en een grapje tussendoor en na afloop.

No Comments to "Sporten en sociaal contact hand in hand"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018