• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Referenties

Het motto van Medi Sport Fysiotherapie & Sport is ‘Kwaliteit in Beweging’, waarbij we met zorg onze diensten aanbieden. Graag horen we van onze samenwerkingspartners, verwijzers, patiënten, sporters en bezoekers hun mening over onze dienstverlening.

Laat uw eigen referentie achter!

Hieronder enkele referenties van onze klanten / partners:

"Medi Sport heeft een gezellige huiselijke sfeer waar leuke en pittige lessen gegeven worden. Wil je sporten in een sportschool waar diverse lessen gegeven worden en het niet uitmaakt of je jong bent of wat ouder en maat 36 of 52 hebt, zit (of liever gezegd sport) je bij Medi Sport goed!! Sporten en gezelligheid gaan hier hand in hand."
Karien
Sportabonnementhouder Medi Sport
In beweging blijven is voor longpatiënten van groot belang. Zo ervaart Jan Schumans, die deel uitmaakt van de groep COPD-patiënten die wekelijks wordt begeleid door fysiotherapeut Ellen Cuijpers.

“Na het sporten en de oefeningen heb ik meer lucht en ben in huis tot meer in staat.” De voormalig touringcarchauffeur meldde zich een kleine 15 jaar geleden bij Medi Sport aan. “Mijn huisarts constateerde COPD, sindsdien sta ik onder controle van de longarts en sport wekelijks bij Medi Sport.”

Annie: “Door COPD heb je minder energie en sterk de neiging minder te ondernemen, maar ik wil zo goed mogelijk actief blijven door meerdere keren per dag met mijn hond te wandelen en in de stad kleine afstanden te fietsen.”

Jan Schumans
patiënt Medi Sport Geleen
Medi Sport biedt MS-patiënten een beweegprogramma in groepsverband aan, onder leiding van fysiotherapeut Ellen Cuijpers.

“Niets doen betekent dat je vastroest en mogelijk je gezondheid snel achteruit gaat. Je moet aan de gang blijven! Daarom zijn we zo blij dat ons door Medi Sport die kans wordt geboden om twee keer per week een uur samen te bewegen. De huidige groep telt 18 deelnemers, waarbij de meesten uit de Westelijke Mijnstreek afkomstig zijn.”

Jan Clout
patiënt Medi Sport Geleen
“Door de stenose voelen mijn benen vaker aan als staalkabels, hard en verkrampt. Fysiotherapeut Ellen Cuijpers komt wekelijks aan huis en zorgt dat gewrichten en spieren worden losgemaakt. Wat ik heel erg aan Ellen waardeer dat ze mij vanaf het allereerste moment serieus neemt, mij begrijpt en dat ik, om het zo te zeggen, mijn ei bij haar kwijt kan. Sterk vind ik dat ze goed kan uitleggen wat ik precies voel en waardoor dat wordt veroorzaakt.”
Truus
patiënt Medi Sport Geleen
“Voor mij als chronisch patiënt, door hartfalen, COPD en beschadiging in het linkerbeen van lymfevaten en zenuwen, is het noodzakelijk dat het vocht in beide benen zo goed mogelijk wordt afgevoerd. Door de wekelijkse oedeemtherapie ben ik nog in staat zelfstandig thuis te functioneren. Inge stimuleert de afvoer van het lymfevocht door massage. Over de wekelijkse behandelingen door Inge ben ik heel tevreden; ze doet goed haar best!"
Ben Rosmuller
patiënt Medi Sport Heerlen
“Fysiotherapeut Kai Acampo -hij is enorm positief- kent heel goed mijn fysiek zwakkere plekken, herkent wat ik voel, hoe ik het beste kan bewegen en houd me steeds voor om toch vooruit te kijken, perspectief te zien.”
Lou
patiënt Medi Sport Geleen
Ze is al meer dan 40 jaar patiënt bij Medi Sport. “Ik ben met mijn fysieke klachten altijd bij Medi Sport gebleven, vanwege de deskundigheid en persoonlijke aandacht van de fysiotherapeuten, maar ook door de betrokkenheid van andere medewerkers.”
Marjo Bouwman
patiënt Medi Sport Geleen
“Ik heb altijd gesport, waaronder 25 jaar lang met heel veel plezier hardgelopen. Door een vervelende spierscheuring kon en durfde ik weinig meer te doen. Door de goede begeleiding en specifieke oefeningen van fysiotherapeut Peter Rolfs heb ik telkens een stap vooruit kunnen maken. Hij heeft bij mij de angst om te bewegen weggehaald en weer het zelfvertrouwen gegeven.”
Jan Manders
patiënt Medi Sport Heerlen
Van jongs af aan veel getraind bij Medi Sport. Voelt altijd weer als thuiskomen waarbij iedereen altijd zeer geïnteresseerd is in alles wat je doet. Veel dank voor het altijd klaarstaan om mij verder te helpen.
Niks is te gek!
Luc Steins
Handballer Paris Saint-Germain en Oranje
Mijn revalidatie na een knie-operatie ( volledig nieuwe linker knieprotese) succesvol afgesloten na een perfecte behandeling bij Medi Sport Heerlen

Fysiotherapeute Inge en het volledige Medisport-team heeft gedurende 9 maanden 1 keer per week met een op mij persoonlijk gericht behandelprogramma bijgedragen aan een nagenoeg volledig herstel van mijn fysieke gezondheid

Paul Geilen
patiënt Medi Sport Heerlen
“Voor mij als voormalig topsporter met een lichamelijke beperking is het extra belangrijk om de juiste begeleiding te krijgen. Bij Medi Sport ben ik tijdens mijn tennisloopbaan door manueel therapeut en fysieke trainer Rian Dekker jaren intensief begeleid, zowel in fysieke (kracht- en corestabilitytraining) als medische zin. Voor mij een enorm voordeel, waardoor ik uiteindelijk minder last had en beter kon presteren op de baan.”

Sharon is winnares van goud Paralympics Beijing 2008 (dubbel), zilver Paralympics Sydney 2000 (dubbel), winnares van 7 Grand Slams en meermaals houder van de Limburgse titel ‘sporter van het jaar met een beperking’.

Sharon Walraven
Rolstoeltennister
“In de periode dat ik bij Medi Sport fysiek trainde is mijn lichaam een stuk sterker geworden. Voorheen had ik redelijk veel blessures, nooit grote, maar wel dat ik er een paar dagen uitlag. Dan kon ik niet verder bouwen met trainen en geen toernooien spelen. Dat was vrij frustrerend."
Demi Schuurs
Tennister, specialist dubbel.
"Medi Sport is voor mij als ergotherapeut een gevoel van thuiskomen. Ik ben al 20 jaar betrokken
bij Medi Sport. Eerst als topsporter waar ik dagelijks begeleid werd door mensen met vakkennis en nu huur ik een praktijkruimte als ergotherapeut, waar ik dagelijks samenwerk met mensen die kwaliteitszorg hoog in het vaandel hebben staan."
Alf Philippen
Ergotherapeut Medi Ergo / Medi Ergo
“Samen hebben we één doel: door gebruik te maken van onze wederzijdse expertise de patiënt een zo optimaal mogelijke zorg en behandeling te geven. Wat ook al aangeeft dat er geen concurrentie is. Aan de andere kant krijg ik de mogelijkheid geboden om autonoom te werken op zowel dezelfde locatie als tijd. Dat zijn redenen waarom ik mij thuis voel in de praktijk van Medi Sport.”
Marianne Smeets
Bekkenfysiotherapeute

Bent u ook een zakelijke partner van Medi-Sport, bent u onder behandeling bij onze fysiotherapeuten of bent u lid bij een van onze sportcentra.
Laat ons uw persoonlijke mening horen.

Laat uw eigen referentie achter!

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018