• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Referenties

Het motto van Medi Sport Fysiotherapie & Sport is ‘Kwaliteit in Beweging’, waarbij we met zorg onze diensten aanbieden. Graag horen we van onze samenwerkingspartners, verwijzers, patiënten, sporters en bezoekers hun mening over onze dienstverlening.

Laat uw eigen referentie achter!

Hieronder enkele referenties van onze klanten / partners:

“Voor mij als topsporter met een lichamelijke beperking is het extra belangrijk om de juiste begeleiding te krijgen. Ik vraag immers veel van mijn lichaam, zowel op als naast de tennisbaan. Bij Medi Sport word ik door manueel therapeut en fysieke trainer Rian Dekker al jaren intensief begeleid, zowel in fysieke (kracht- en corestabilitytraining) als medische zin. Voor mij een enorm voordeel, waardoor ik uiteindelijk minder last heb van blessures en beter kan presteren op de baan.”

Sharon is winnares van goud Paralympics Beijing 2008 (dubbel), zilver Paralympics Sydney 2000 (dubbel), winnares van 7 Grand Slams en meermaals houder van de Limburgse titel ‘sporter van het jaar met een beperking’.

Sharon Walraven
Rolstoeltennister
“Mijn lichaam is een stuk sterker geworden sinds ik anderhalf jaar geleden fysiek train bij Medi Sport. Voorheen had ik redelijk veel blessures, nooit grote, maar wel dat ik er een paar dagen uitlag. Dan kon ik niet verder bouwen met trainen en geen toernooien spelen. Dat was vrij frustrerend. Sinds ik word begeleid door Rian Dekker van Medi Sport maak ik elke maand progressie. We hebben dagelijks contact. Aan de hand van zijn trainingsschema weet ik wat ik tijdens toernooien aan fysieke trainingen moet doen om fit te blijven en blessures te voorkomen.”
Demi Schuurs
Tennister, specialist dubbel.
"Medi Sport is voor mij als ergotherapeut een gevoel van thuiskomen. Ik ben al 20 jaar betrokken
bij Medi Sport. Eerst als topsporter waar ik dagelijks begeleid werd door mensen met vakkennis en nu huur ik een praktijkruimte als ergotherapeut, waar ik dagelijks samenwerk met mensen die kwaliteitszorg hoog in het vaandel hebben staan."
Alf Philippen
Ergotherapeut Medi Ergo / Medi Ergo
“Samen hebben we één doel: door gebruik te maken van onze wederzijdse expertise de patiënt een zo optimaal mogelijke zorg en behandeling te geven. Wat ook al aangeeft dat er geen concurrentie is. Aan de andere kant krijg ik de mogelijkheid geboden om autonoom te werken op zowel dezelfde locatie als tijd. Dat zijn redenen waarom ik mij thuis voel in de praktijk van Medi Sport.”
Marianne Smeets
Bekkenfysiotherapeute
“Sinds 2010 geef ik bij Medi Sport voedingsadvies. Het is fijn om samen te werken met de professionals van Medi Sport en een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de leefstijl van mijn cliënten. De combinatie van sporten, een goed voedingsadvies en de vele mogelijkheden die Medi Sport biedt, leveren een positieve impuls om de persoonlijk gestelde doelen van mijn cliënten samen te bereiken.”
Ria Smeets
Gewichtsconsulente / Ria Smeets gewichtsconsulente
“Sinds Medi Sport aan de Parkweg in Born is gevestigd, huur ik tot volle tevredenheid een praktijkruimte. Met alle disciplines wordt goed samengewerkt. En niet onbelangrijk: de sfeer is prima!”
Monique Ubaghs
Praktijkhoudster / Ubaghs Kindertherapie
"Ik sport nu al weer 2 jaar bij Medi Sport. Ik ben zeer te spreken over enthousiaste personeel en kundige begeleiding"
Bas Oberndorff
Klant-groepslessen
Kort en krachtig: Medi Sport = maatwerk!!

Ik sport er al jaren en haal er kennis en inspiratie. Het is een bijzonder toegankelijk bedrijf, heeft 'n bevlogen hart en ademt professionaliteit uit!

Jeannine Hintjes
Lid Medi Sport

Bent u ook een zakelijke partner van Medi-Sport, bent U onder behandeling bij onze fysiotherapeuten of bent U lid bij een van onze sportcentra.
Laat ons uw persoonlijke mening horen.

Laat uw eigen referentie achter!

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018