• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Opleiding sportmassage vanaf 16 september in Born

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on augustus 19, 2019

Fysiotherapie- en trainingspraktijk Medi Sport biedt mensen die zich professional willen bekwamen in sportmassage de kans om zich te certificeren volgens de eisen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Gewenst is een MBO denk- en leerniveau. Maandag 16 september begint een nieuwe opleidingsgroep op locatie in Born, waarvan jij deel kunt uitmaken. Er zijn immers nog plaatsen beschikbaar. Ferdi van Even, afgelopen juni geslaagd voor het diploma sportmassage, vertelt hoe hij terugkijkt op de inhoud en de werkwijze.

“Omdat ik al werkzaam ben in de sport heb ik me voorgenomen mijn kennis te verbreden. De opleiding sportmassage was voor mij perfect, waardoor ik in staat ben om sporters beter te laten presteren en te helpen hun droom te bereiken. Een heel sterk punt van de opleiding is het groot aantal uren dat aandacht wordt besteed aan de praktijk. De lesavonden zijn gevarieerd met theorie op het gebied van sportmassage, anatomie, fysiologie, EHBSO, verzorging en kwaliteitszorg en daarnaast dus het leren toepassen.” Aspecten die worden geoefend zijn: EHBO, EHBSO sportongevallen, reanimatie, krampbestrijding, anamnese, inspectie, functie-onderzoek, opstellen behandelplan, tapen/bandageren en sportmassage.

Ferdi, in het verleden als belofterenner actief in het wielerpeloton en tegenwoordig golftrainer, was als afgestudeerd CIOS-student bekend met sportmassage, maar heeft zijn kennis nu kunnen verdiepen. “Mits je de theorie voldoende bijhoudt en de lesavonden volgt is het niveau goed te doen. De docenten, elk met een eigen vakdiscipline, bereiden je heel goed voor op het examen.” Ferdi is één van de geslaagden die voortaan aan de slag gaat met het diploma sportmassage.

De praktijk leert dat aan de ene kant sporters, trainers/coaches, instructeurs en begeleiders voor deze opleiding kiezen, maar ook beroepsgroepen als schoonheidsspecialisten, pedicuren, podotherapeuten en verpleegkundigen de opleiding sportmassage als een meerwaarde zien.

Wie meer informatie wil kan bij Medi Sport contact opnemen met tel. 046 – 474 34 34 en vragen naar Gerben Peters. Kijk ook op deze link.

No Comments to "Opleiding sportmassage vanaf 16 september in Born"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018