• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

‘Mei-maand’ bootcamp-maand

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on mei 6, 2019

Daag jezelf fysiek uit tijdens een buitentraining in groepsverband! Je bent altijd welkom op maandag om 20.00 uur en/of woensdag om 19.00 uur bij Medi Sport in Geleen. Het fitness- en sportcentrum in Oud-Geleen presenteert beide avonden de bootcamp. De maand mei is zelfs omgedoopt tot ‘bootcamp-maand’ met extra lessen! Voor jong en oud, ervaren of beginner. Camiel Rodigas van Medi Sport: “Wie nog géén lid is van Medi Sport kan deze maand gratis deelnemen aan alle bootcamplessen! Trouwe deelnemers mogen mensen meenemen.”

De opzet van een bootcamp is vooral op verschillende manieren je eigen kracht en het duurvermogen van je lichaam ontdekken. “For sure, wij als trainers hebben altijd wel weer een verrassing in petto”, lacht hij. “Dat kan zijn hier op de parkeerplaats van de accommodatie in Geleen, vlakbij in het park of in de stad. De ene keer is het met materialen een circuittraining, een andere keer zijn het vooral lichaamsoefeningen en maken we gebruik van wat we her en der tegenkomen de directe omgeving.”

Zeker is: wie van de partij is kan rekenen op een uur intensief sporten in de buitenlucht. “Dat is wat zo lekker voelt! Je leert je grenzen te verleggen. Uiteraard doe je mee op eigen tempo en op jouw niveau, maar je wordt gestimuleerd om net iets extra’s te geven en jezelf uit te dagen. Ik garandeer dan ook elke deelnemer dat hij of zij de nodige adrenaline aanmaakt. Daarbij, de groep is gewoon super gezellig!”

Naast de vaste maandag- en woensdagavond zijn dinsdag 14 mei (19.30 uur) en donderdag 16 mei (19.00 uur) extra bootcampavonden! “De gastdocenten zullen een interessant programma presenteren. En nogmaals: voor wie nog geen lid is van Medi Sport, in de maand mei zijn alle bootcamp-activiteiten gratis.” Wie daarna wil aansluiten bij de bootcampgroepen betaalt een abonnementstarief, met ook toegang tot vrije fitness en andere groepslessen.

Voor meer informatie: Medi Sport, Norbertijnenstraat 77A in Geleen, tel. 046 – 474 34 34. Of hou de Facebookpagina in de gaten, er is een evenement aangemaakt en daar worden steeds updates geplaatst.

No Comments to "‘Mei-maand’ bootcamp-maand"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018