• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Medi Sport ondersteunt gezonde leefstijl

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on juli 22, 2020

Donderdag 6 augustus om 19.00 uur presenteert Yvanca Evers namens sport- en trainingscentrum Medi Sport in Geleen gratis voorlichting over bewust en lekker eten én bewegen. Daarna kun je je inschrijven voor een 3 maanden durend gecombineerd programma onder begeleiding! Om te weten hoeveel personen in de bijeenkomst interesse tonen, in relatie tot de beschikbare ruimte, is aanmelden vooraf verplicht (stuur een mail met je contactgegevens naar y.evers@medi-sport.nl).

Yvanca Evers coördineert het leefstijlprogramma BenFit, dat als uitgangspunten heeft voldoende bewegen en daarnaast verantwoord en smakelijk eten. “Deelnemers aan BenFit zullen vanaf de start merken dat ze op een dag meerdere keren mogen eten en zelfs behoorlijke hoeveelheden. Waar het om gaat is welke voedingsstoffen je eet en wat je daarnaast doet aan bewegen! Dat laatste doen we samen met de klant binnen Medi Sport, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om het lichaam te trainen, uiteraard rekening houdend met ieders mogelijkheden. Door een goed evenwicht verlies je gewicht, maar net zo belangrijk: je voelt je energieker, fitter, je zit beter in je vel en je werkt bewust aan een betere gezondheid en lichamelijke conditie.”

Deelnemers aan BenFit worden gedurende 3 maanden individueel begeleid. Ze krijgen adviezen op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning, coachingsgesprekken en enkele meetmomenten. Yvanca Evers: “Wij van Medi Sport stimuleren, geven persoonsgerichte aandacht en vele praktische tips, zodat de deelnemer vanuit motivatie aan de slag kan en vertrouwen krijgt in zichzelf. Naast de persoonlijke begeleiding krijgt elke deelnemer op maat en digitaal uitgewerkt voor elke dag een praktisch overzicht wat te eten, de bereidingswijzen en een boodschappenlijstje. De menu’s zijn smaakvol en eenvoudig klaar te maken.”

Een deelnemer over de meerwaarde van BenFit: “Eindelijk ben ik van mijn suikerverslaving af! Door BenFit eet ik nu 6 keer per dag: ontbijt, lunch, warm eten en drie tussendoortjes. Na 11 weken was ik 11 kilo kwijt! Voor die tijd at ik de hele dag door, elk pondje ging door het mondje. Nu eet ik gevarieerder en gezonder: zuivel, groenten, fruit, vis én vlees. En ik heb géén hongergevoel meer! Door anders en bewuster te eten en 2 tot 3 keer per week te sporten is mijn overgewicht verdwenen en voel ik me gezonder en energieker.”

Doe je mee? Je bent welkom om de 1 uur durende bijeenkomst gratis bij te wonen bij Medi Sport, Norbertijnenstraat 77A in Geleen. Wil je vooraf informatie? Dit kan via 046-474 34 34. Wil je zeker zijn van een plek op 6 augustus, reserveer via bovenstaand mailadres!

No Comments to "Medi Sport ondersteunt gezonde leefstijl"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018