• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Medi Sport biedt sportclubs alternatief

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on april 10, 2020

Met hulp van Medi Sport blijven de handballers van OCI-LIONS en handbalsters van V&L fit. Fysieke trainer en fysiotherapeut Sirik Blokzijl van Medi Sport is normaler wijze meerdere keren per week aan de slag met zowel de hoofdmacht, het tweede team als Youth A van LIONS. Hetzelfde geldt voor de Medi Sport-trainers Camiel Rodigas en Paul Elfering aan de kant van Geonius/V&L. Met als doel het ontwikkelen van o.a. kracht,  rompstabiliteit, explosiviteit en duurvermogen. Ook tijdens de corona-crisis kunnen de spelers van de Sittard-Geleense clubs rekenen op fysieke schema’s en video’s met oefeningen.

Het afblazen enkele weken geleden van de Final Four in de BENE-handballeague en het voortijdig beëindigen van het seizoen in de eredivisie was voor international Ivo Steins en de medespelers van OCI-LIONS een fikse domper. Hetzelfde overkwam V&L, dat net begonnen was aan de nacompetitie. Ivo Steins van de LIONS: “In eerste instantie denk je: het zal toch niet waar zijn. Dat gevoel maakte al snel plaats voor de gedachte dat er momenteel belangrijkere zaken in het leven zijn. Neemt niet weg dat je als topsporter de adrenalinekick, de sportieve uitdaging en het spelen voor volle sporthallen blijft missen.”

Om hun topsportniveau zo goed mogelijk te onderhouden blijven Ivo en zijn teamgenoten, maar ook de vrouwen van V&L op intensieve wijze actief, zij het ieder voor zich. Ivo: “Sinds de crisis werk ik per week voor mezelf drie krachttrainingen met drie conditietrainingen af. De conditie houd ik op peil met afwisselend hardlopen en mountainbiken. De krachttrainingen deed ik aanvankelijk zonder materialen, maar inmiddels beschik ik via Medi Sport over een halter met 70 kg aan gewichten, een houder zodat ik ook kan bankdrukken en squatten en enkele Kettlebells. Het is een alternatief, want laten we hopen dat we straks weer dat kunnen doen dat we het liefste doen.”  

No Comments to "Medi Sport biedt sportclubs alternatief"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018