• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Marjo Bouwman: “Ik weet wat ik aan de fysiotherapeuten van Medi Sport heb”

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on april 19, 2021

‘Maak er maar iets positiefs van!’ Het zijn de woorden van Marjo Bouwman, aan het begin van het gesprek. De inwoonster van Spaubeek benadrukt liefst de waarde en kracht van de duurzame relatie tussen Fysiotherapiepraktijk Medi Sport en haar, inmiddels 40 jaar. “Ik ben met mijn fysieke klachten altijd bij Medi Sport gebleven, vanwege de deskundigheid en persoonlijke aandacht van de fysiotherapeuten, maar ook door de betrokkenheid van andere medewerkers.”  

Helaas hoort Marjo niet thuis in het rijtje van mensen dat zich ‘zondagskinderen’ mag noemen. Na een intense gebeurtenis maakte zij in 1981 voor het eerst kennis kennis met Medi Sport, in de persoon van Frans Suyker. In zijn autogene trainingen leerde ze door oefeningen gericht op spieren, bloedsomloop, hartslag en ademhaling beter te ontspannen.

Vanwege meerdere fysieke klachten is Marjo met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie van Medi Sport in aanraking gekomen. Om die reden somt ze dan ook de namen op van de fysiotherapeuten door wie zij is geholpen: Jan, Ria, Carla, Henk, Kees en Bart. “De laatste jaren ben ik in behandeling bij Kai Acampo en Roger Hendrix en zit ik in de fysiogroep die op donderdagochtend wordt begeleid door Thomas Dekker.” Marjo beschrijft een gemengde groep die na een warming-up onder begeleiding werkt aan verschillende spiergroepen, zowel door het gebruik van fitnesstoestellen als grondoefeningen. “Het zijn nuttige oefeningen om zo fit mogelijk te blijven, tegelijkertijd vind ik het gezellig. Na afloop wordt samen koffie gedronken.”

Momenteel traint de groep van Thomas buiten, in een tent, en gaan de leden als gevolg van de coronamaatregelen aan het einde van de inspanningen meteen naar huis. Fysiotherapeut Thomas Dekker: “Marjo is heel trouw binnen de groep, ze is er altijd en komt haar afspraken na. Ze draagt ook bij aan de prettige sfeer.” Roger Hendrix over haar: “Ze is een warme persoon, iemand die voor iedereen klaarstaat en zichzelf wegcijfert. Marjo weet anderen een positief gevoel te geven.” Kai Acampo onderschrijft dit beeld: “Ze komt altijd vrolijk binnen, is heel empatisch en prettig om mee samen te werken.”

Het feit dat vorig jaar de deuren van de fysiotherapiepraktijk noodgedwongen een tijd waren gesloten was ook voor Marjo lastig en in letterlijke zin pijnlijk. “Het contact vanuit Medi Sport is toen gebleven, waarbij ik het fijn vond om onder andere een kaartje in de bus te ontvangen. Kai Acampo en Roger Hendrix belden vaker en door oefeningen van Thomas Dekker kon ik thuis nog iets doen. Maar eerlijk: het is toch anders wanneer Thomas naast je staat en stimuleert om 15 herhalingen te doen, terwijl je in je eigen omgeving na acht keer wilt stoppen.” 

Door de begeleiding, behandeling en adviezen van Medi Sport de voorbije veertig jaar kan Marjo naar eigen vermogen blijven functioneren. “Ik weet goed wat ik aan de fysiotherapeuten van Medi Sport heb en daardoor fysiek wel en niet kan. Een rode draad voor mij in al die jaren is de persoonlijke benadering door zowel alle fysiotherapeuten als de medewerkers bij de balie en de horeca. Dat was in de beginjaren toen de praktijk nog klein was, maar de groei van het aantal patiënten heeft daaraan niets veranderd! Het maakt ook niet uit als een fysiotherapeut met vakantie is, een ander neemt het, net zo vriendelijk en met volle aandacht, over.”

No Comments to "Marjo Bouwman: “Ik weet wat ik aan de fysiotherapeuten van Medi Sport heb”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018