• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Kennismaking met Kelly Mulders

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on december 4, 2019

Lieke, Kelly, Cindy, Yvanca, Hedwig en Esther. Binnen Medi Sport zijn zij werkzaam aan de receptie, waarbij enkele collega’s dit combineren met een andere taak. Vandaag nodigen we Kelly Mulders bij een kop koffie uit om te vertellen over zowel haar job, de drie mannen in het gezin en haar liefde voor creativiteit, muziek en dans.

Na een eerste slok kijkt Kelly terug op haar eerste ontmoeting met Medi Sport. “Ik was al bekend met de fysiotherapie. In contact met één van de directieleden gaf ik aan nog op zoek te zijn naar parttime werk. Nog geen dag later was ik al op gesprek bij Medi Sport en in diezelfde week begon ik met vervangen, omdat toen twee collega’s met zwangerschapsverlof gingen.”

Inmiddels is Kelly al acht jaar vertrouwd met het werk aan de Norbertijnenstraat in Oud-Geleen en kennen klanten van Medi Sport haar als een spontane en hartelijke medewerker. “Wat ik heel prettig vind aan mijn baan als receptiemedewerker is de rol van gastvrouw. Mensen ontvangen, zorgen dat ze goed worden geholpen, een praatje maken. Je probeert bij te dragen aan de huiselijke sfeer en gezelligheid. Want Medi Sport wil graag laagdrempelig zijn.” Om een voorbeeld te noemen: met regelmaat wordt er door een lid in de horecaruimte getrakteerd vanwege een verjaardag. “Het is dan leuk om de tafel in onze horecaruimte een beetje feestelijk aan te kleden, ervoor te zorgen dat alles al klaarstaat en de jarige op gepaste wijze in het zonnetje te zetten.”

Vijf jaar geleden is het leven van haar partner Pé en Kelly behoorlijk veranderd. “Jippe is toen geboren en twee jaar terug kreeg Jippe een broertje, Jelte. Met Jippe en Jelte voelen we ons als gezin heel rijk, zeg maar gerust miljonair”, zegt Kelly apetrots. “Ik ben blij dat ik vooral overdag er voor de kinderen kan zijn. Aan huis werk ik nog uurtjes in m’n kapsalon, maar dat is prima te combineren.”

Logischerwijs blijft er minder tijd over voor bepaalde liefhebberijen. “Kransen maken, bloemschikken, creatief bezig zijn, zeg maar fröbelen; ik vind het allemaal heel leuk om te doen. Maar ook van een boek lezen, wandelen en zwemmen geniet ik.” Het is alweer een tijd geleden dat ze lid was van een plaatselijke sambaband en heel regelmatig op de dansvloer was te vinden.

“In het verlengde van mijn periode dat ik met veel plezier op de sambatrommel sloeg, zou ik in de buurt nog eens graag een workshop djembee willen volgen. Het is gewoon geweldig om met muziek bezig te zijn. Nou ja, wie weet komt het er nog eens van”, zegt een stralende Kelly. Voor nu danken we haar voor de informatie en de leuke kennismaking!

No Comments to "Kennismaking met Kelly Mulders"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018