• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Kelder nu ‘the place to be’

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 10, 2021

Marleen Schmitz (68) staat al twintig jaar ingeschreven bij Medi Sport in Geleen, terwijl ze over de grens, in de Selfkant, woonachtig is. Ze wil altijd actief en in beweging zijn. “Ik kan gewoon niet zonder, toen ik in de zorg werkte had ik het nodig om het hoofd te kunnen leegmaken. Even iets anders doen. Ook na mijn pensioen ben ik blijven sporten.”

In deze periode was ze steevast conditioneel voorbereid om met haar man op wintersport te gaan. “We gingen elk jaar drie weken, maar helaas gaat het nu niet. Tja, het is niet anders.” Nu Marleen noodgedwongen ook niet bij Medi Sport terecht kan, is de eigen kelder zo’n drie keer in de week ‘the place to be’ om fit te blijven. “Wij hebben een vrij ruime kelder met meerdere fitnessapparaten waarvan ik altijd al gebruik maak maar dan minder frequent. Zoals een step met houten latten, door mijn man gemaakt, en een leg magic, die we 15 jaar terug hebben gekocht. Wat toen een heuse rage was.” Een toestel dat het onderlichaam traint. Voor de nodige work-outs maakt zij gebruik van de Ab Rocket. “Je kunt daarmee variëren van licht tot zwaar.” En om de armen te trainen staan meerdere gewichten, waaronder dumbells voor het grijpen.

De hond van het echtpaar is twee keer per dag een trouw maatje voor een flinke wandeling in de fraaie omgeving. “Dat allemaal wissel ik af met bewegen op de online video’s van Medi Sport met de nodige work-outs.” En toch gaat niets boven gezamenlijk sporten bij Medi Sport, zegt Marleen. “Het sociaal contact is altijd heel prettig. Ook in coronatijd heb ik met enkelen nog contact maar het is toch anders.” Ze hoopt dan ook weer snel de draad op te pakken en zich bij Medi Sport aan te kunnen sluiten bij wekelijkse groepslessen als Aerobics, Body & Mind en Steps.

No Comments to "Kelder nu ‘the place to be’"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018