• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

“Iedereen denkt mee en zorgt dat de patiënt of klant maatwerk krijgt”

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on maart 1, 2021

Op de voorlaatste dag van haar stage lacht een lekkere traktatie, een zelfgemaakt bananenbrood, de medewerkers van Medi Sport tegemoet. Dat heet: voor de snelle beslissers onder ons, want het doordachte recept van Kim Coolen smaakt heerlijk en wordt dan ook in ‘no time’ verorberd! Voor Kim zijn de 14 weken stage op de locatie in Geleen net zo rap omgevlogen, waarbij de Maastrichtse studente fysiotherapie de deskundigheid en de informele sfeer op de werkvloer roemt.

In die periode werd ze intensief begeleid door twee van onze fysiotherapeuten, Roger Hendrix en Thomas Dekker. Zij droegen ervoor zorg dat Kim 32 uur per week de kans kreeg om een goed beeld te vormen van algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie en een rol had binnen de behandeling en begeleiding. Verder heeft ze een goede kijk gekregen op alle disciplines binnen Medi Sport, dus ook de sportafdeling. “Mij is opgevallen dat de medewerkers, op welke plek dan ook, een team vormen; iedereen denkt mee en zorgt dat de patiënt of klant maatwerk krijgt. Daarbij zijn alle collega’s hulpvaardig en vriendelijk.”

“Ik ben naar Medi Sport gekomen met een aantal leervragen en heb me o.a. kunnen verdiepen in een voor mij nog nieuwe discipline, sportfysiotherapie. De ontmoeting met tal van sporters heeft mij enthousiast gemaakt, gelet op hun mentaliteit en wat zij presteren. Geweldig hoe supergemotiveerd zij zijn!” Hoewel bescheidenheid haar siert is Kim sportief gezien ook heel actief: paardrijden paaldansen, fitness en joggen.

De 4e jaarsstudente van Zuyd Hogeschool raakte onder de indruk van de mogelijkheden die Medi Sport elke klant kan bieden. “Kijk alleen al naar de zaal met alle faciliteiten en apparatuur. Het sluit perfect aan op de (sport)fysiotherapie.” Oftewel: de begeleiding, behandeling en revalidatie bij fysieke klachten. Maar net zo van belang de preventie van (sport)blessures.

“Het volgen van patiënten die revalideren vond ik een heel interessant proces. Ik kreeg ik de kans om bij meerdere mensen te zien en te horen hoe zij een dergelijk traject ervaren.” Deze zomer hoopt Kim haar opleiding succesvol af te ronden. “Mijn volgende stap? Dat weet ik nog niet precies. Sportfysiotherapie spreekt me erg aan, maar hetzelfde geldt voor het werken als fysiotherapeut in de ouderenzorg.” Team Medi Sport dankt Kim voor haar inzet en wenst haar een goede toekomst!  

No Comments to "“Iedereen denkt mee en zorgt dat de patiënt of klant maatwerk krijgt”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018