• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Huiskamer ingericht als sportstudio

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on februari 8, 2021

‘Sportstudio Waelpoel’ in Sittard. Zo zou je bij wijze van spreken de huidige woonkamer van Bernadette Waelpoel kunnen omschrijven. Nu zij noodgedwongen niet bij Medi Sport terecht kan, heeft de Sittardse zichtbaar een alternatief gecreëerd. Haar roeiapparaat stond elders in huis stil en verlaten, maar is nu weer vol in gebruik. Het oefenmatje heeft een vaste plaats gekregen en een bezemsteel met aan de uiteinden gevulde wasmiddelflessen dient als gewicht om de armspieren dagelijks te trainen. “Je wilt toch afwisseling”, zegt ze veelbetekenend als ze al haar activiteiten opsomt om toch vooral fit te blijven.

“Van alles maak ik nu een sportief doel. Ga ik naar de weekmarkt dan neem ik niet de kortste weg maar neem een flinke extra lus. Breng ik leeg goed naar de glasbak dan knoop ik er nog een gewicht aan, zodat ik meer kilo’s moet tillen.” Creativiteit kan Bernadette dan ook niet worden ontzegd.

Ze volgt de ontwikkelingen rondom het virus nauwgelet, vooral in de hoop dat maatregelen worden versoepeld en ook de fitness- en sportcentra weer open kunnen. “Maar ik ben in de voorbije tijd al enkele keren teleurgesteld. Misschien kan het weer na de carnaval, wie weet.” Ze prijst de medewerkers van Medi Sport om de periode dat er met tal van voorzorgs- en hygiënemaatregelen wel kon worden gesport. “Het is bij jullie goed geregeld, waardoor ik mij ook steeds veilig voel.” Ook het gemis aan contacten met anderen bij Medi Sport is groot. “Er gaat niks boven sporten in een leuke groep.”

Bernadette trekt meerdere keren per week de wandelschoenen aan en zet stevig de pas erin, samen met andere vrouwen. “Echt waar, ik wandel me nu suf! Alsof ik in training ben voor de 70 km lange Nacht van Gulpen die niet doorgaat”, zegt ze met een glimlach. Daarnaast volgt ze in haar huiskamer alle uitzendingen van ‘Nederland in Beweging’ en gebruikt ze de video’s met beweeginstructies van Medi Sport die aan de leden worden verzonden. “Ik heb die op mijn laptop gedownload en hang deze aan mijn televisie, zodat ik grootbeeld heb en kan meedoen.” Wij van Team Medi Sport hopen Bernadette en alle andere sportleden weer gauw in onze centra terug te zien!  

One Comment to "Huiskamer ingericht als sportstudio"

 • R.Hennekens says:

  16 februari 2021 at 16:47 - Beantwoorden

  Hi Bernadette Ook ik ben dagelijks bezig met het sporten, op een iets andere manier, verder hoop ik dat we weer gauw aan de slag kunnen met ons allen, want ook ik mis de gezelligheid van onze groep.
  groetjes en hopelijk tot gauw Ria Hennekens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018