• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Fysieke begeleiding topsporters tussen Oud-Geleen en Nuoro, Sardinië

Door admin | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on september 5, 2022

Het fysiek begeleiden van topsporters en talenten behoort tot het dagelijkse werk van fysiotherapeut en performance trainer Sirik Blokzijl. In die hoedanigheid vergezelde hij recent V&L in Italië tijdens het jaarlijks handbaltoernooi op het eiland Sardinië, genaamd ‘Torneo internazionale Nuoro citta del redentore’. Dames 2 en heren 1 waren te gast bij HAC Nuoro.

De vrouwen van Geonius/V&L Geleen dwongen een plaats in de finale af, waarin echter HSV Gräfrath uit het Duitse Solingen duidelijk de bovenliggende partij was. Bij de mannen had V&L het lastig tegen de verschillende opponenten, die voor een deel met fullprofs speelden.

Fysiotherapeut Sirik Blokzijl, in dienst van Medi Sport, zag onder andere hoe handballer Damiano Caddeo, naast student ook instructeur bij Medi Sport, na alle blessureleed zijn comeback in het veld maakte. “Damiano heeft lange tijd gerevalideerd en kan nu gelukkig als speler weer gaan opbouwen. Tijdens dit toernooi heeft hij zich nog beperkt tot alleen verdedigen, straks moet hij zover zijn dat hij weer meedoet aan het aanvalsspel.” Caddeo: “Ik ben heel blij met mijn rentree na die knieblessure, die ik precies een jaar geleden hier in Nuoro opliep.”

Sirik Blokzijl is naast fysiotherapeut voor Geonius/V&L en het Beekse BFC performance trainer -eigenaar van StaBility Performance Training- voor verschillende topsportploegen. Dat geldt voor onder andere Geonius/V&L dames 1, begonnen aan een nieuw seizoen in de eredivisie, dames 2 en A plus heren 1.

Ook LIONS 1 traint wekelijks in Oud-Geleen en is voorbije weekend gestart met de handbalcompetitie in de BENE-League. De talenten van de Limburgse Handbalschool zijn sinds jaar en dag kind aan huis aan de Norbertijnenstraat. Nieuw is dat de ijshockeyers van Snacktpoint Eaters fysiek worden getraind door Sirik. Hun eerste puck drop van het seizoen (BeNe-League) vindt plaats op zaterdag 1 oktober.

De fysiotherapeuten van Medi Sport bij LIONS heren 1 deze jaargang zijn Rian en Thomas Dekker en Sirik Blokzijl. Peter Rolfs neemt de begeleiding van Snackpoint Eaters voor zijn rekening.

No Comments to "Fysieke begeleiding topsporters tussen Oud-Geleen en Nuoro, Sardinië"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018