• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

De vrijdag begint ‘freestyle’

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on januari 10, 2021

Het is vrijdagochtend 9.00 uur, op de locatie Geleen staat de 32-jarige collega Marlon Eijssen-Driessens met een gulle glimlach voor haar groep. De instructrice die haar les omschrijft als ´freestyle´ is sinds 2017 aan Medi Sport verbonden. Op de maat van de muziek instrueert ze enthousiast en duidelijk. Na afloop spreken we haar over onder andere motivatie en lesstijl.

Marlon, hoe zien jouw lessen er gemiddeld uit?
“Mijn freestyle les is opgebouwd uit circa 20 minuten conditietraining (step/aerobic/dans) in combinatie met spierverstevigende oefeningen op leuke muziek, waarbij voornamelijk aandacht wordt besteed aan de grote spiergroepen. We werken met eigen lichaamsgewicht en wisselen af met gewichtjes, elastieken, bodybars en stepbankjes. Elke week deel ik m’n les anders in, de ene keer meer oefeningen en dan weer meer aerobics/steps of dans. Zo zorg ik voor afwisseling.” 

Wat is jouw stijl van lesgeven?
“Noem het freestyle. In een ontspannen sfeer, motiverend en effectief. Ik ben duidelijk in wat de groep kan verwachten, heb overzicht en speel in op situaties, geef duidelijke cues, ben benaderbaar en deel graag mijn plezier met de groep!”

Wat is jouw motivatie?
“Bewegen vind ik fantastisch en hoe leuk is het om dat samen met anderen te kunnen doen. Mooi om te zien hoe elke deelnemer gemotiveerd en bezig is met sporten. Dat je na afloop van deelnemers reacties krijgt als: ‘Het was weer leuk; ben even op andere gedachten kunnen komen, bedankt; heb lekker gesport en… tot volgende week!’ Maar ook even tijd maken voor een praatje of een luisterend oor vind ik belangrijk.”

Hoe typeer jij Medi Sport?
“Een gezellig, betrokken en professioneel centrum, waar men terecht kan voor o.a. bewegen, fitness, training, fysiotherapie, behandeling en advies. Maar zeker ook voor een praatje en een lekkere kop koffie.” 

Heb je nog andere hobby’s?
“Wij gaan er als gezin -we hebben een jongen en meisje van 2 en 4 jaar- graag op uit voor bijvoorbeeld een wandeling in de natuur. Ook vind ik het prettig om hard te lopen.”

Wij danken Marlon voor de toelichting op haar inspirerende les. Gelet op een drukke agenda neemt ze afscheid, want over een half uur wordt ze op haar werk bij Coöperatie DELA verwacht.  

No Comments to "De vrijdag begint ‘freestyle’"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018