• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Cross-lessen in Geleen met heel veel uitdaging

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on augustus 23, 2021

“Niet alleen de work-outs maar ook de andere deelnemers dagen je uit om tot het uiterste te gaan.” Jo, Susan, Kelly, Hedwig, Vivianne en Vivian laten voorafgaand aan een Cross-les, in de lijn van Crossfit, in de sportschool van Medi Sport Geleen duidelijk blijken hoe enthousiast ze zijn over de inhoud, maar geven ook weer de mate waarin ze zometeen zullen afzien. Hedwig zegt het treffend: “Je gaat iedere keer stuk!” Na het bijwonen van een Cross-les deze maandagavond is duidelijk wat zij en de anderen bedoelen.

Transpiratie gutst van hun gezichten nadat elke spiervezel in hun lijf bovengemiddeld is belast. Zittend aan de kant, na bijna een uur volle inspanning, overheerst bij het zestal intense vermoeidheid, die eenmaal op adem plaatsmaakt voor een heerlijk voldaan gevoel!!

Deze Cross-lessen in Geleen, aangeboden door StaBility Performance Training in samenwerking met Medi Sport, zijn ingedeeld naar leeftijdsgroepen (t/m 13 jaar, 14-19 jaar, 20-65 jaar en 65+). Er wordt dus rekening gehouden met de intensiteit van de work-outs (denk aan Clean and Press, Rope Jump, Overhead Squat, Dead Bug, Dumbbell Press etc.) Alle lessen staan onder deskundige begeleiding van Sirik Blokzijl, Mike Kusters of Roger Hendrix. Zij geven instructie over de techniek, demonstreren oefeningen, stimuleren, letten per deelnemer op de veiligheid en waken voor overbelasting.

Elke les kent een opbouw. Na een warming-up volgt een technisch deel, waarna de deelnemers zich kunnen gaan opmaken voor het hoogtepunt, een serie van gevarieerde work-outs met gewichten en kleine materialen. Eén van de deelnemers: “Tijdens Cross zijn er oefeningen die je ook tijdens de fitness doet, maar de uitdaging hier is de combinatie van aandacht voor zowel techniek als het maximaal aanspreken van je uithoudingsvermogen én kracht. Daarbij kun je mekaar motiveren om tot een hoger niveau en meer intensiteit te komen.” Trainer Sirik Blokzijl: “Natuurlijk stimuleert het om samen de work-outs te doen, maar uitgangspunt is dat iedereen bij de uitvoer zijn eigen tempo kan bepalen.”   

Wie meer informatie wil over de Cross-lessen (een proefles is gratis!) kan zich melden bij Medi Sport Geleen, Norbertijnenstraat 77A: tel. 046 – 474 34 34 of via info@medi-sport.nl.

No Comments to "Cross-lessen in Geleen met heel veel uitdaging"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018