• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

ClubPower en Challenge voor een hoog rendement

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on oktober 31, 2018

Wie collega Anita Op den Camp voor het eerst bij Medi Sport in Geleen ontmoet ervaart één brok energie. Ze weet heel goed anderen op spontane wijze te stimuleren en inspireren! Raak overtuigd door eens mee te doen aan een uur ClubPower en/of Challenge en voel je uitgenodigd voor een gratis proefles!

Het is dinsdag klokslag 20.00 uur als Anita in de zaal van Medi Sport in Geleen de avond met dance-klanken opent. Zo’n kleine twintig deelnemers gaan fanatiek aan de slag. “We doen zeker geen danspasjes, maar spieropbouwende oefeningen. Dat kan zijn met behulp van een stang, losse schijven en dumbells in verschillende gewichten. Doordat we veelal de oefeningen 50 tot 100 keer herhalen vergroten we het uithoudingsvermogen van de verschillende grote spiergroepen. Noem het een soort fitness van kop tot teen op lekkere muziek, maar dan in groepsverband. Het calorieverbruik is hoog tijdens zo’n uur, gemiddeld verbrandt het lichaam tijdens ClubPower 600 calorieën”, legt Anita Op den Camp uit.

Het programma kent structuur. De opbouw en de muziek veranderen elke 3 maanden, maar de basis blijft vrijwel gelijk en vertrouwd. “Je zou kunnen zeggen dat we samen toewerken naar een climax en na die periode weer een nieuwe inhoud vormgeven.” Na afloop van de les geeft Anita nadrukkelijk aan dat ClubPower niet zal leiden tot een breed lichaam. Nee, het effect is wel zichtbaar, je lijf wordt strakker en getoned!” De lessen ClubPower door Anita bij Medi Sport zijn op de volgende dagen: dinsdag 20.00-21.00 uur, vrijdag 19.00-20.00 uur en zondag 11.15-12.15 uur.

Toegegeven: Anita’s enthousiasme in de gym werkt aanstekelijk! “Ik heb letterlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Daarom doe ik dit met zoveel plezier, noem het passie. Dat ik deze passie kan overbrengen op mensen en ze daarmee kan helpen fitter, sterker en gezonder te worden, is geweldig. Als ze dan ook nog zo enthousiast raken dat ze elke week met plezier komen, heb ik mijn doel bereikt!”, lacht ze.

Challenge is een andere groepsles van Medi Sport die wordt gekenmerkt door intervals. “Dit betekent dat je enkele seconden voluit gaat, gevolgd door een hele korte periode van rust. De ene keer in circuitvorm, de andere keer met attributen en soms alleen met je lichaamsgewicht. Het is een korte, maar zeer pittige les. Erna ben je moe, maar zeker voldaan! Ik zou willen zeggen: ga jij de CHALLENGE aan?! Op deze manier breng je gedurende de dag je vetverbranding naar een hoger niveau. Je hebt er dus langer profijt van!”, aldus Anita.

De Challenge-les begint met een warming-up. “Daarna doen we een blok van een half uur, dat er iedere keer weer anders uitziet. Dus met veel afwisseling. Het laatste kwartier doen we alleen buikspieroefeningen. Net als ClubPower is Challenge dus een intensieve training met een hoog rendement!” Deze les staat elke zondag gepland en wel van 10.30 tot 11.15 uur. Wie meer informatie wil over beide groepslessen kan contact opnemen met onze locatie in Geleen aan Norbertijnenstraat 77A in Geleen: tel. 046-4743434.

No Comments to "ClubPower en Challenge voor een hoog rendement"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018