• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Classica di Medi Sport 2019 | 26-05-19

Classica di Medi Sport 2019

Een sportieve uitdaging in een prachtig decor en dat voor het goede doel. Dát is in een notendop wielerklassieker Classica di Medi Sport op zondag 26 mei.

Zoals altijd is symbolisch de start- en finishlijn getrokken aan de voordeur van Medi Sport in Geleen, Norbertijnenstraat 77a. Nieuw dit jaar is de toevoeging van de tocht voor e-bikes over 40 km! Zij rijden door de mooie omgeving van Sittard-Geleen.

Aan de overige tochten van respectievelijk 80, 100 of 120 km door het Heuvelland kunnen telkens twintig renners deelnemen. Het dragen van een helm onderweg is verplicht, zo laat organisator Roger Hendrix weten. Halverwege de koers is er een tussenstop voor een kop koffie/thee met een lekker stuk vlaai. Aan de meet kunnen de koolhydraten worden aangevuld middels een smakelijke pastamaaltijd. Na afloop bestaat ook de mogelijkheid voor een verkwikkende douche. De helft van de deelnamekosten (20 euro) is bestemd voor het goede doel.

De organisatie kiest dit jaar voor een goed doel dat letterlijk om de hoek ligt, te weten Stichting Bloempje in Geleen, wier activiteiten voor een belangrijk deel plaatsvinden in en vanuit chalet ‘Glanerbloempje’, legen naast de buitenijsbaan en wielerbaan van Laco Glanerbrook in Geleen. Zij ondersteunen de kwetsbare medemens in geval van nood, eenzaamheid en/of een beperking. “We doen dit voornamelijk in Zuid-Limburg, maar wij helpen via het netwerk van de Stichting Wins ook weeskinderen in Indonesië,” zo verklaren de bestuursleden Mark en Linda Adriaens.

Roger Hendrix: “Onze kennismaking met de Stichting Bloempje was voor ons de aanleiding om dit jaar de opbrengst van de Classica di Medi Sport te schenken aan deze goede doelen-organisatie. Op deze manier willen we ze graag een steuntje in de rug bieden en hun werkzaamheden promoten.”

Doe mee aan deze leuke challenge en meld je vóór 17 mei aan via het inschrijfformulier!

 

Inschrijfformulier


Uw naam

Uw email

Uw telefoonummer

Ik fiets: 40 km (e-bikers toegestaan)80 km100 km120 km

Bij eventuele calamiteit contact opnemen met:

Hierbij maak ik 20,- euro over naar het bankrekeningnummer van de organisatie 'Classica di Medi Sport': NL39 INGB0673476235. De helft van de opbrengst is bedoeld voor het goede doel: Stichting Bloempje Geleen! Tevens onderteken en mail ik het Reglement van de Classica di Medi Sport (klik om te downloaden) naar: info@medi-sport.nl.

(In onze privacy verklaring leest u over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan)

Waar & Wanneer?

Zondag 26 mei 2019
Medi Sport Geleen
Norbertijnenstr 77 A Geleen

Meedoen?

Doe mee aan deze leuke challenge en meld je vóór 17 mei aan via het inschrijfformulier.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018