• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Ons Aanbod

Topsporters en talenten

Fysiotherapie- en trainingspraktijk Medi Sport begeleidt sinds jaar en dag talenten en topsporters in meerdere takken van sport, in teamverband en individueel. Zo zijn wij onder meer partner fysieke begeleiding en training van de jeugdselecties van Handbalschool Zuid-Limburg, eredivisiedameshandbal V&L en hun jeugd, HV Sittardia en Stichting Topvolleybal Parkstad.

Tennisprofs waaronder rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen, behorend tot de wereldtop, worden door ons optimaal begeleid. Sharon Walraven grossierde als rolstoeltennisser jarenlang in prijzen en leverde daarvoor fysieke arbeid bij Medi Sport. Hetzelfde geldt voor het succesvolle OCI-LIONS, waarvan wij nog steeds partner zijn voor fysiotherapeutische behandeling en begeleiding.

In fysieke zin profiteren zij van de adviezen en begeleiding op maat en blijven progressie boeken op het gebied van o.a. snelheid, kracht en stabiliteit. Medi Sport levert tot op de dag van vandaag een belangrijke bijdrage aan eremetaal van sporters tijdens nationale en internationale kampioenschappen.

Tijdens de fysieke trainingen zetten we in op het vergroten van atletische en motorische vaardigheden: aan de ene kant snelheid, (sprong)kracht, lenigheid en corestability (red. stabiliteit van de rompspieren) en aan de andere kant loopscholing en verbetering van beweegpatronen. Hetgeen leidt tot meer kracht en snelheid, een hoger rendement bij acties, betere stabiliteit en coördinatie en, niet in de laatste plaats, een verminderde kans op blessures.

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018