• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

BenFit Ervaringen

BenFit Ervaringen

Personen die hun ervaringen delen met het leefstijlprogramma, gezonde voeding en bewegen, van Medi Sport:

“Eindelijk ben ik van mijn suikerverslaving af! Bij Medi Sport ben ik in twee maanden tijd 8 kilo kwijtgeraakt. Nu eet ik 6 keer per dag: ontbijt, lunch, warm eten en drie tussendoortjes. Het gaat maar door, na 11 weken ben ik reeds 11 kilo kwijt! Daarvoor at ik de hele dag door, elk pondje ging door het mondje. Mijn eten is gevarieerder: zuivel, groenten, fruit, vis én vlees. Ik krijg voldoende calorieën binnen en heel prettig: ik heb géén hongergevoel meer! Toch ben ik een levensgenieter. Met dit resultaat ben ik heel blij en trots. Door anders te eten en 2 tot 3 keer per week te sporten is mijn overgewicht verdwenen. Wel met hulp en steun van de instructeurs en coaches van Medi Sport. Ik kan het iedereen aanraden!”

“Omdat de weekmenu’s op de persoon zijn afgestemd is het BenFit-programma makkelijk vol te houden. Ik heb niet het gevoel dat ik in mijn voeding iets mis, want binnen de maaltijden is ook nog wel ruimte voor wat lekkers. In combinatie met sporten zorgt BenFit ervoor dat ik me veel beter en fitter voel. Door de enthousiaste coach van Medi Sport ben ik erg gemotiveerd geraakt.”

“Zes weken nadat ik begon met BenFit had ik al bijna mijn doel bereikt. Niet alleen mijn eetpatroon is anders geworden, mijn motivatie om te sporten is verbeterd door het volgen van verschillende groepslessen bij Medi Sport. Prettig aan BenFit is dat je elke week een ander kant-en-klaar boodschappenlijstje ontvangt en precies weet wanneer je wat moet eten. In combinatie met mijn werk is dit ideaal.”

“Door BenFit heb ik veel geleerd: het is een goede richtlijn voor een gezonde leefstijl. Met dit programma eet je niet weinig, maar juist véél. In anderhalve maand is mijn vetpercentage afgenomen en mijn spiermassa vergroot. Dankzij mijn coach van Medi Sport, die me motiveerde, heb ik het als een prettige tijd ervaren. Door haar groepslessen en voedingsadviezen ben ik goed door deze periode gekomen met veel nieuwe inzichten, vooral over mijn voeding.”

Tarieven

12 weken – €194,-
6 weken – €112,-

Inclusief onbeperkt gebruik van fitness- en groepslessen!

Meer weten?

Op donderdag 17 juni, 19.00 uur is er een informatie bijeenkomst op de Norbertijnenstraat 77a in Geleen.

Deel je ervaring!

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018