• 046 4743434
 • Contact

  Let's Keep In Touch!X

  ADDRESSFysio-sportcentrum Geleen
  Norbertijnenstraat 77a
  6166 AH Geleen
  T 046 4743434
  E info(at)medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Born
  Parkweg 5
  6121 HV Born
  T 046 4851756
  E born@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN
  _______

  Heerlen
  Pieter Hooftstraat 10
  6416 CP Heerlen
  T 045 541 5127
  E heerlen@medi-sport.nl

  OPENINGSTIJDEN

  Laat hier uw berichtje achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Nieuws

Begeleiding heel belangrijk bij verandering van leefstijl

Door Beheerder Website | In Algemeen Nieuws, Nieuwsfeed | on september 7, 2020

Bewust en gezond eten en meer bewegen. Medi Sport houdt op 17 september (19.00-20.00 uur) een gratis bijeenkomst over hoe jij een gezond leefpatroon kunt ontwikkelen. Het programma heet BenFit, waarbij elke deelnemer persoonlijk wordt begeleid en gecoacht door Medi Sport. Een deelnemer die vorig jaar aanwezig was bij zo’n bijeenkomst en startte met BenFit viel in 12 weken tijd viel 11 kilo af. Haar reactie: “Ik voel mij nu fitter en zit beter in mijn vel. Sporten is voor mij ontspanning, maar geeft mij ook extra energie en kracht. Vrienden en familieleden geven aan dat mijn uitstraling positief veranderd is.”

De start vond ze heel spannend. “Voordat ik begon heb ik twee dieetvarianten gevolgd. Er was resultaat maar de kilo’s kwamen weer erbij. Daarom was het voor mij moeilijk om me voor BenFit aan te melden. Uiteindelijk heb ik gedacht: Weg met het overgewicht! Weg met het emotie-eten!’

De momenten van begeleiding en coaching heb ik als heel prettig ervaren! Elke week werd een weegmoment ingepland, een gesprek gevoerd over de voortgang en kon ik vragen stellen, o.a. over waar ik tegenaan liep.” Begeleiding en wegen waren voor haar ‘een stok achter de deur’, ‘de motivatie om mij aan het programma te houden!’ Daarnaast gaven de complimenten en positieve reacties van haar coach een fijn gevoel. “Wanneer een week, voor mijn gevoel, minder goed verliep liet zij mij toch de positieve kanten inzien.” 

Dankzij het Benfit-programma heeft zij een andere leefstijl. Ze sport meerdere keren per week en eet 6x per dag: ’s morgens, ’s middags, ’s avonds en drie tussendoortjes. “Het is voldoende en gevarieerd!

Vanuit haar ervaring wil zij mensen die het BenFit-programma willen gaan volgen nog dit meegeven: “Mensen zeggen: ‘afvallen kun jezelf’. Hier heb ik een andere mening over. De hulp en steun van mijn coach waren voor mij juist de motivatie om mijn resultaten te bereiken, in combinatie met het sporten. Daarnaast zou ik willen zeggen: vertrouw op jezelf! Het geeft je moed en kracht om je doel te bereiken en om je gewicht op peil te houden. Het BenFit-programma is een aanrader! Ik ben zeer tevreden met het resultaat.”

Bezoek op 17 september de gratis bijeenkomst over BenFit bij Medi Sport, Norbertijnenstraat 77A in Geleen. Meld je wel vantevoren aan: tel. 046-474 34 34 of stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar y.evers@medi-sport.nl. Vermeld daarbij ‘BenFit 17 september’.

No Comments to "Begeleiding heel belangrijk bij verandering van leefstijl"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Layout en realisatie Blinq Ontwerp 2014
Copyright MediSport 2014-2018